İnanç

Müftülük, öğretmenlerle konferansta buluştu

0
(0)

Mardin İl Müftülüğü, “Değerler Eğitimi ve Medeniyet Dünyanızı İnşa Etmede Üzerine Düşen Vazifeler” konulu konferans düzenledi.

Mardin İl Müftülüğü tarafından Kızıltepe’de görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi öğretmenlerine yönelik “Değerler Eğitimi ve Medeniyet Dünyanızı İnşa Etmede Üzerine Düşen Vazifeler” konulu konferans düzenlendi.

Kızıltepe Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa İl Müftüsü Ali Hayri Çelik konuşmacı olarak katıldı.

Muftuluk oYretmenlerle konferansta buluYtu01

Öğretmenlerle bir araya gelen Müftü Çelik, “Bizim görevimiz Peygamber (s.a.s) Efendimizin misyonunu yerine getirmektir. Dinin kalplerde kök salmasını sağlamaktır. Zahmetli bir yolun yolcusuyuz. Fedakar olmak, çocukların kalplerine giden damarı bulup yer edinmek zorundayız. Bizler, seferden sorumluyuz, zaferden değil.” dedi.

Ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen, “Gelecekten emin olabilmek için imanlı, doğru, dürüst ve düzgün bireylerin olması şarttır. Bu bireylerin yetişmesinde katkı sağlamak bizim asli görevlerimizdendir.” diye konuştu.

Konferansa öğretmenler, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve eğitimciler katıldı.

KAYNAK: DİYANET HABER

Bu gönderi ne kadar faydalı oldu?

Değerlendirmek için bir yıldıza tıklayın!

0

Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun.

Daha Fazla Göster

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu