TeknolojiGüncelTürkiye
Trend

TEKNOFEST Karadeniz, 1 milyon 250 bin kişiyi misafir etti

0
(0)

TEKNOFEST Karadeniz, 6 günde tüm şehirlerde toplam 1 milyon 250 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Samsun’da 30 Ağustos- 4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz, 6 günde tüm şehirlerde toplam 1 milyon 250 bin ziyaretçiyi ağırladı. Festivale 7’den 70’e herkesin yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentte artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını dile getirdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) tarafından düzenlenen ayakları yere festival TEKNOFEST Karadeniz, başarıyla tamamlandı. Başlatılan milli teknoloji hamlesiyle gençleri teknoloji üretmeye teşvik etmeyi hedefleyen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivaline ev sahipliği yapan Samsun, kurumların iş birliği ve çalışmalarıyla 5’nci organizasyondan tam not aldı.

HERKES UNUTULMAZ ANLAR YAŞADI
Ödüllü teknoloji yarışmaları, yerli teknoloji sergileri, hava ve kara araçlarının açık hava sergisi, uluslararası girişim zirvesi, Türk Yıldızları, Solo Türk gösterileri ve ünlü sanatçıların açık sahne konserleri festivale renk katarken, başta Samsunlular olmak üzere tüm ziyaretçiler unutulmaz anlar yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretiyle kentteki festival coşkusu ve heyecanı zirveye ulaştı.

Bu gönderi ne kadar faydalı oldu?

Değerlendirmek için bir yıldıza tıklayın!

0

Bu gönderiyi ilk değerlendiren siz olun.

Daha Fazla Göster

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu